Відомий український співак Макс Барських потрапив у серйозну аварію у Лос-Анджелесі, США. Артист опублікував у своєму офіційному профілі в Instagram фото, на якому зображена його розбита машина Chevrolet Camaro.

На даний момент пост вже видалено, однак, шанувальники встигли його прочитати. У ньому Барських зізнався, що став набагато сильніше цінувати життя і запевнив шанувальників, що з ним все у порядку.

"Я забуваю цінувати кожен момент свого життя. Сьогодні, перебуваючи на межі, я зрозумів, як це важливо. Будьте уважні, і цінуєте все, що маєте, і всіх хто навколо. Обов'язково пристібайтеся — це врятує ваше життя! Зі мною все добре, не переживайте! 😘 (я зрозумів, чому це сталося, і засвоїв урок)", заявив Барських.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Пізніше артист опублікував ще одне фото, у підписі під яким подякував шанувальникам, друзів і близьким за підтримку. За його словами, він розповів про аварії, щоб його підписники задумалися про своє життя.

"Спасибі велике за ваші слова підтримки! Я звик швидко забувати про все погане, що відбувається у моєму житті. Сьогодні прокинувся, телефон червоний. Я поділився тим, що сталося, для того, щоб кожен на секунду задумався про своє щастя, своє життя, свою безпеку. Зі мною все добре, живий, здоровий! Йду далі. Люблю вас!", - пише Барських.

Нагадаємо, відома українська співачка, екс-солістка групи "ВІА Гра" Міша Романова опублікувала зворушливе визнання Максу Барських.

Раніше Знай.uа повідомляв, відомий український кліпмейкер і зірка "Орла і решки" Алан Бадоєв розповів, скільки витратив на подарунок своєму другу Максу Барських.

Також Знай.uа писав, Макс Барських виставив тепле селфі зі своєю мамою, Лілією Бортник, яка нещодавно відсвяткувала день народження. Так, артист ніжно привітав найріднішу жінку зі святом, зворушивши шанувальників.