Відома українська травесті-діва Монро активний користувач соцмереж, вона часто ділиться фотографіями, новинами і навіть порадами зі своїми шанувальниками в Instagram. Але в цей раз Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала у соцмережі несподіване фото "шпагату", яким здорово повеселила мережу.

На фотографії, яка з'явилася в записі Монро, вона зображена на відпочинку, у неймовірно красивому місці. Травесті-діва стоїть спиною до камери, на прогулянку вона вийшла в темному літньому комбінезоні, а на плечі в неї висить невеликий сріблястий рюкзачок. На голові в артистки біла кепочка, а на ногах літні тапочки. Але найбільше уваги привертає забавна поза Монро – вона закинула ногу на перила, як би зображуючи шпагат. При цьому в підписі до фото травесті-діва підколола скандальну російську балерину Анастасію Волочкову, яка славиться своїми шпагатами.

"Настька, вгамуйся. З понеділка обіцяю повернути гламур і вумні думки, а поки, #мореее. Всім веселої п'ятниці, багато не пийте, нам ще на Фудзіяму лізти. #неугомоннаяМонро", - написала артистка. Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена іспанському муніципалітеті Мохакар.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію Монро. Фолловери оцінили стьоб травесті-діви над Волочковою, посміялися і засипали артистку компліментами в коментарях до фото. "Монро, чому більше немає трансляцій з Графинею? Це подвійна порція позитиву і гумору", "Обожнюю спостерігати за Вашими подорожами. Але спостерігати – одне, а на море охота – інше. В цьому році обов'язково його побачу!", "Колір моря приголомшливий! Відмінних вихідних, Монро", "Чую, японська віза готова", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, невгамовна Монро вставила свої п'ять копійок у скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Також портал "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.