Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, і в цей раз Анна Сєдокова не розчарувала своїх підписників і вивалила в мережу гаряче фото, зроблене в ліфті. Артистка сфотографувала себе сама на телефон у дзеркало ліфта, поруч з нею видно величезну валізу, на якій стоїть ще й спортивна сумка. Анна, як видно, позує в простому зручному луці. На ній рвані джинси і коротенький сірий топік, поверх якого вона накинула картату сорочку.

У підписі до фотографії Анна Сєдокова поділилася новинами з шанувальниками. "Привіт. От ви не любите такі фото, не хочете їх лайкати, тому що вони прості. Без пальм і пісочку, ідеального сонечка і апероля, але, мені здається, я ніколи не навчуся їх робити. Але це той виворіт шоу, який займає великий відсоток у моєму житті. Забігла додому на пару годин, викинула одні речі з валізи, закинула інші. Головне з собою зарядка для телефону. І на зйомку. За останній тиждень шість концертів, завтра наступний. Сьогодні кайфова зйомка з коханою @butenecmaria. І 3256345 питань по роботі, і я вже не кажу про ремонт. Так що ще розповісти? Штани й сорочка моєї @lastory_store. Ми, до речі, відкриваємо опт! Ура, ура! 5000 рублів зараз будемо розігрувати в сторіс. Так... Все здається на сьогодні. Так, що по фоткам? Життєві чи професійні?", - написала співачка. Шанувальники не пройшли повз такої пікантної публікації і почали активно її обговорювати.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".