Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова знатно здивувала шанувальників новою публікацією. Виявилося, що українська співачка стала "хлопчиком". Так-так, артистка так кардинально змінила імідж, стала невпізнанною. На своїй сторінці в соціальній мережі Анна Сєдокова опублікувала ряд фотографій, на яких постала в чоловічому образі. Аня позує у білій сорочці і в перуці з коротким волоссям. При цьому її обличчя настільки загримоване, що в ньому складно впізнати обличчя співачки. А ще Сєдокова приміряє вусики.

У підписі до фотографії Анна Сєдокова розповіла про зміни в особистому житті. Також вона позначила тих, хто допомагав їй створювати цей образ. "Зміни на краще. В житті. Особливо в особистому. А якщо змін немає, потрібно стати зміною. Спасибі, Данило @dvelichko! Makeup – @romanovamakeup. Hair – @elenaball19. Мені личить?", - написала артистка. Треба сказати, що шанувальники не залишили без уваги таку незвичайну публікацію Сєдокової. Частина фанатів вважає, що цей образ Анні дуже личить і засипають її компліментами в коментарях. А інші впевнені, що таким чином Анна вирішила пожартувати на честь 1 квітня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Головне, щоб вночі мені не наснилася", "З першим квітня", "З 1 квітня! Фотографії вогонь, така класна", "Кончіта Вурст тихо плаче в сторонці", "Ніколи в житті б не впізнала. Все-таки ваше довге волосся шикарне, і дуже прикрашає вас! Зі святом! Дякую, за гарний настрій!", "Коротка стрижка відмінно показує, які в тебе гарні риси обличчя", "А мені так більше подобається, говорить про особистісне та духовне зростання, навіть отримала невелике розчарування, коли зрозуміла, що це жарт", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".