Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне фото з коханою дружиною, на якому парочка танцювала і не приховувала своїх почуттів, а Примадонна ще й співала. Так, артист зазначив, що саме в танці вони познайомилися цілих 18 років тому, а тепер не відходять один від одного ні на крок. Варто відзначити, що на фото добре видно як схудла і помолодшала Пугачова.

"Познайомилися 18 років тому в танці - так і танцюємо досі 💃🕺🏻", - поділився радістю Галкін. Фолловери взялися коментувати: "Танцюйте як можна довше! Ваш танець прекрасний ...таке доля дарує обраним...Ви одні з небагатьох!", "Алла Борисівна виглядає чудово.", "Алла все молодшає 😍з Вами, Максим", "Танцюйте ще сто років! Ви класні!", "Алла така прекрасна ♥️", "Молодці, так хочеться, щоб як можна довше 🙏💐💐💐", "Алла Борисівна, Ви так чудово виглядаєте зараз .. як ніколи раніше!👍♥️💐", "Вітаю від душі! Продовжуйте! Здоров'я обом 💗🌸🌸🌸👍😀❤️".

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів
Показати ще