Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася дуже відвертою фотосесією, позуючи для відомого італійського бренду нижньої білизни Intimissimi. Так, артистка приміряла білосніжну шовкову піжаму, що складається зі штанів і сорочки, виставивши напоказ розкішні груди.

"Тепер у мене з'явилася улюблена піжама. Красива колекція з шовку. Я в захваті! )Те, що потрібно дівчаткам. ", - поділилася радістю Лорак. Фолловери залишилися в захваті: "чому така ідеальна", "Фігура здатна звести з розуму 💋 Наша Леді Досконалість, ти занадто прекрасна 💎🔥", "Красиво 😍", "Ти ще гарнішою стала😊🔥", "Вогонь 🔥🔥🔥 просто шикарна😘", "Красиво 😍", "Ідеальна", "Красуня!!!💝❤️💗😍😍😍🌹🌹🌹", "Божественно!!!❤️", "Ідеально🔥🔥🔥🔥🔥😻😻😻😻😻", "Я навіть не впізнала, яка красуня щастя вам жіночого❤️❤️❤️❤️", "Дуже жіночна, ніжна і красива!!!".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.