Популярний російський співак і актор Філіп Кіркоров поділився з шанувальниками відео, де він у далекому 1995 році представляв Росію на пісенному конкурсі "Євробачення". Зазначимо, тоді для РФ це був другий виступ на міжнародному конкурсі. Кіркоров вийшов на сцену в Дубліні з піснею «Колискова для вулкана». Потрібно підкреслити, що композиція не досягла високого успіху, зайнявши 17 місце з 17-ма очками.

У коментарях під публікацією Кіркорова зібралося безліч хороших відгуків. Шанувальники назвали його виступом красивим.

"Яке шикарне та історичне відео!!! Чудовий виступ!!! Золотий фонд Євробачення", "Виступ чудове! Прямо зачіпає за душу, а голос, який голос! Фантастика!" "Завжди кращий! Як я ридала дрібна, коли зрозуміла, що перше місце не Ваше!", "Це найкраща пісня і виступ", "Давно вже так не співають... красиво!", "Ні секунди не соромно за такий виступ! І це головне! А зайняте місце - справа десята!", - пишуть шанувальники Кіркорова.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, російський співак Філіп Кіркоров вже прибув разом з Сергієм Лазарєвим в Тель-Авів на Євробачення. Про це стало відомо з Instagram-аккаунта виконавця, який він активно веде і завжди ділиться зі своїми шанувальниками подіями з життя.

Але не так давно виконавець шокував всіх досить дивним заявою про те, хто може стати талісманом удачі і успіху для Сергія Лазарєва на пісенному конкурсі. Співак репостнул відео зі сторінки іншої російської артитки Ольги Бузової, яка танцює в купальнику на пляжі під пісню Кіркорова "Сором пропав" і намагається підспівувати. Філіп не зміг не поділитися таким танцем.

Зазначимо, українська поп-діва Оля Полякова похвалилася на особистій сторінці в Instagram оголеними фото з курорту. На знімках гола знаменитість приймає душ.

Першим серед фоловерів фігуру Полякової оцінив російський "король рімейків" Філіп Кіркоров. Схоже, артист настільки захопився переглядом відвертих фото, що забув про м'який знак.

Нагадаємо, молода і струнка Пугачова заткнула за пояс коханок Галкіна.

Як повідомляв Знай.uа, Брежнєва присвятила Кіркорову нову пісню.

Також портал Знай.uа писав, що Пугачова принизила Кіркорова на весь Instagram.