Томас Нойвірт, більш відомий під жіночим альтер-его Кончіта Вурст – австрійський поп-співак і дрег-квін. Переможець конкурсу пісні Євробачення-2014 в Копенгагені. Образ "жінки з бородою" був створений Нойвіртом у 2011 році. З допомогою нього співак прагне дати людям привід задуматися про природу інакшості, ксенофобії і про толерантність. Артист активний користувач Instagram і часто радує шанувальників новинами свого життя.

Цього разу Томас Нойвірт опублікував нове фото, яким показав фанатам, що після повернення до образу чоловіка, він знову повернувся в жіночий вигляд. І все не просто так, а заради того ж Євробачення. На знімку, який з'явився в записі Томаса, він постав на огляд публіки в епатажному образі і в незвичайному місці. Таке враження, що Кончіта Вурст приміряла національний костюм, який складається з пастельного відтінку сукні і накидки з орнаментами і вишивкою. На шиї у неї висить масивне і, схоже, важке намисто, а на голові незвичайний головний убір-корона.

Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в Тель-Авіві, де зараз проходить пісенний конкурс Євробачення, який у 2014 році виграла Кончіта Вурст. Як повідомляють ЗМІ, Том Нойвірт готує виступ на сцені конкурсу. Так, під час другого півфіналу Євробачення провідний Асі Азар взяв невеличке інтерв'ю у переможниці конкурсу Кончіти Вурст, яка виступить у фіналі разом з іншим відомим фіналістом пісенного конкурсу. З'ясувалося, що вона вийде на сцену з переможцем "Євробачення-2015" Монсом Зелмерльовим.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шанувальники Тома Нойвірта не залишили без уваги таку публікацію епатажного артиста. Одні засипають його компліментами і вихваляють його за сміливість перевтілюватися в Кончиту Вурст, а інші, більш консервативні шанувальники висловили невдоволення такими перевтіленнями співака.

Нагадаємо, Кончіта Вурст здивувала новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кончіта Вурст затьмарила Баскова і Хілтон разом узятих.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кончіта Вурст раптово облисіла.