Відома українська травесті-діва Монро активний користувач соцмереж, вона часто ділиться фотографіями, новинами і навіть порадами зі своїми шанувальниками в Instagram. Але в цей раз Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала у соцмережі несподіване фото у футболці з оригінальним принтом і розповіла про акцію, яку запустили в День боротьби з гомофобією.

На фотографії, яка з'явилася в записі Монро, вона зображена у світлій футболці з написом: "Борітеся – Поборете". Також на фото є підпис-цитата від травесті-діви: "Я живу у вільній країні, і кожен з нас заслуговує бути коханим і любити". А у підписі до фотографії Монро розповіла про вільне кохання, гомофобію і свої мрії.

"Сьогодні, 17 травня, всесвітній день боротьби з гомофобією! Сподіваюся застати той час, коли це ганебне явище назавжди зникне з українського суспільства і людей перестануть судити за вибір кого любити, як виглядати і чим займатися. Ну так, я ще та ідеалістка і мрійниця! Спільно з @kyivpride і багатьма українськими популярними артистами, в медіа-просторі запущений проект #БорітесяПоборете, в якому піднімаються питання прийняття, толерантності та рівності прав для всіх, не залежно від орієнтації, віросповідання та зовнішнього вигляду!

Монро

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Моє відеозвернення ви можете знайти за посиланням у біо профілю. Окрема подяка автору і режисерові проекту @dvizhon. Фото @rukobratskaya_ilona_fotograf. Дизайнер футболок @omelya.tdress. Організатор @sofiia_lapina. І до зустрічі 23 червня на #КиївПрайд2019. Разом ми сила! #неугомоннаяМонро", - написала Монро.

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію Монро. Фолловери оцінили акцію, в якій бере участь Монро, а деякі пообіцяли відвідати "КиївПрайд", на який запрошує травесті-діва.

Нагадаємо, невгамовна Монро вставила свої п'ять копійок у скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Також портал "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.