Відома українська травесті-діва Монро активний користувач соцмереж, вона часто ділиться фотографіями, новинами і навіть порадами зі своїми шанувальниками в Instagram. Але в цей раз Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала у соцмережі симпатичне фото розповіла про фінал "Євробачення 2019".

На фотографії, яка з'явилася в записі Монро, вона відображена в декораціях Євробачення 2017 року, яке проходило в Україні. Не видно, у що одягнена Монро, оскільки вона накинула на спину український прапор, то видно, що в захваті від того, що відбувається. У підписі до фотографії травесті-діва поділилася своїми думками з приводу Євробаченні.

"Сьогодні в Ізраїлі пройде фінал @eurovision 2019. Я була на трьох конкурсах. У Відні, після перемоги Кончіти Вурст, до речі, вона виступить цього вечора в новому образі БДСМ-мачо. У Києві, після перемоги Джамали. Україну сьогодні представить Вєрка Сердючка, яка виконає пісню Toy переможниці минулого року, впевнена буде вЕсЕло. У Лісабоні, після перемоги Сальвадора Собрала. Представник Португалії, оригінал, новатор і ексцентрик у фінал не пройшов, програв десятому фіналісту з Сан-Марино всього два! бали. І без підлабузництва зауважу, в Києві була найкрутіша організація! Ось найкрутіша. Як йдуть справи в Ізраїлі? Хто з моїх френдів в Тель-Авіві? Діліться враженнями.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Ну і мій топ 3:

3. Франція. Мілашка Біллал, @iambilalhassani стильно, модно-молодіжно, правильний посил в тексті і нова перука.

2. Нідерланди. Чарівна Дункан, @itsduncanlaurence пісня на репітє місяць, вірить у те, про що співає і співає від душі.

1. Австралія. У Кейт Міллер страшенно складний номер! Хто не бачив, будете ловити щелепу на перському килимі. Ще й примудряється співати чи не оперним голосом. А сама – немов Попелюшка з радянського фільму, тільки з пробігом.

Хто ваші фаворити? Куди хочете в наступному році?", - написала Монро.

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію Монро.

Нагадаємо, невгамовна Монро вставила свої п'ять копійок у скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Також портал "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.