Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр з Канн, позуючи на червоній килимовій доріжці. Так, артистка відвідала каннський кінофестиваль, примірявши блискучу довгу сукню золотого кольору, доповнивши образ елегантними босоніжками на підборах і аксесуаром з намистинками-перлинами.

"Наш канський кінофестиваль - це завжди багато роботи, зйомок і постійний пошук того, що б могло бути ще цікавішим нашим глядачам, адже висвітлювати фестиваль вже в чотирнадцяте) це окремий челендж)", - поділилася емоціями Осадча. Фолловери залишилися в захваті: "Дуже красива😍😍😍", "Шикарно!!!", "Надзвичайно вишукана сукня...☺️☺️☺️", "👏👏👏 дуже гарно🌸🌸🌸", "Богиня🔥".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.