Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Часто це спільні фото з зоряної дружиною. Але в цей раз Вова показав милий знімок, на якому позує один, з телефоном в руках. А у підписі до фотографії Дантес розповів фанатіє від чого.

На фото Володимир Дантес позує в чорному піджаку, під яким видно білу футболку. На очах у Вови синюваті прозорі окуляри, а на обличчі у нього веселий вираз. У підписі до фотографії Дантес розповів, про те, як любить фільми Marvel, а також оголосив конкурс. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію і почали активно обговорювати пост Дантеса.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.