Регіна Тодоренко, популярна телеведуча, мандрівниця, а з грудня минулого року і мама сина Михайлика, часто ділиться на сторінці в Instagram подробицями особистого життя, роботи і дозвілля. Цього разу зірка, яка заявила, що готується до весілля, показала, як навчає маленького сина англійської мови. Про це передає Clutch.

"Ось так у грим-вагоні проходять наші будні з Михайлом Владиславовичем — у перервах між зйомками працюю з сином. Сподіваюся, всі мої зусилля дадуть Хороший результат! Я завжди вірю у краще!", — підписала публікацію Регіна Тодоренко.

Однак далеко не всі підписники оцінили завзяття дружини Топалова до раннього розвитку сина. Багато хто розкритикував Тодоренко, вважаючи такий ранній розвиток безглуздим. Ось що написали у коментарях: "Яка маячня, Регіна… це все одно, що з вас зараз запитати теорію відносності напам'ять", "Боже, вчити дитину до року англійській така маячня. Краще відразу китайський, ієрогліфи у картинках такі захоплюючі", "Я одна вважаю це маячнею? Яка англійську до двох років, дайте йому хоч по нашому заговорити", "Регіна, здрастуй. Ціную і поважаю тебе як людину, як ведучу. Але, як педагог за освітою, хочу порадити. Краще малюкові російською спочатку всі ці слова знати. Англійськрю потрібно займатися, але все у свій час. Поки йому рано, тому що спочатку потрібно, щоб малюк заговорив російською. Удачі тобі, здоров'я малюку", "Російській спочатку навчили б, а вже потім за іноземні хапатися".

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще

Проте багато хто підтримав Тодоренко, заявивши, що вона, як мама, сама знає, що буде краще для її дитини.

Нагадаємо, Тодоренко готується до нового весілля.

Раніше Знай.uа повідомляв, Регіна Тодоренко показала, як вчить сина англійській.

Також Знай.uа писав, Тодоренко жахнула неохайним виглядом.