Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська відрізняється оригінальністю своїх постів і підписами до них, часто це смішні фото, а ще частіше відверті, але з веселим підписом. Так і в цей раз Слава вирішила показати незвичайне фото в стильному образі, яке було зроблено у Мінську.

На фотографії Слава Камінська позує разом з відомим російським коміком і співаком Олександром Реввою. Що українська зірка робила в Мінську, і навіщо вона зустрічалася з російським артистом. При цьому шанувальники помітили, що Камінська так відредагувала фото, що і вона, і Ревва аж світяться. А ще, найуважніші помітили, що Олександр засунув руку в сумочку Слави.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.