Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Часто це спільні фото з зоряної дружиною. Але в цей раз Вова показав милий знімок, на якому позує не з Надею, а з загадковою блондинкою.

Як виявилося, Дантес став ведучим на світській вечірці модного журналу. А дівчина на фото стала його колегою-ведучою на цьому заході. У підписі до фотографії Володимир написав: "На дні народження Pink ми з @vynogradova були на домашньому! Але зате як ми вели, ви б бачили! Це найкраще, що було б у вашому житті, якщо б ви були там". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію і почали активно обговорювати пост Дантеса.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.