Після поїздки в Нью-Йорк, де Вєрка Сердючка (Андрій Данилко) встигла порадувати фанатів новим фото з мамою, а шанувальники поспішили відправити Вєрку в прем'єр-міністри, зірка виклала нове фото вже в Києві.

Андрій Данилко в образі Сердючки, учасник Євробачення
Андрій Данилко в образі Сердючки, учасник Євробачення

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram українська суперзірка виклала знімок з мамою, який справив незабутнє враження на всю українську публіку. Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки, прокотився на надувному "банані" разом з мамою Вєрки. (Інна Білоконь).

Вєрка Сердючка на фото - в звичному образі - з зіркою на голові, яскравому костюмі та білих колготках.

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Фото вмить стало збирати лайки тисячами, а вдячні фоловерів почали коментувати унікальний кадр:
"Ніхто так не підіймає настрій як Сердючка", "Божечки, якщо б я побачила це в живу!", "З поверненням у рідну гавань", "Пливуть акули шоу-бізнесу", "Головне щоб зірка не потонула", "Ох, вже ці дівчата", "Ну що за цей геній наш Андрій. Одна фотографія, а настрій на цілий день гарантовано", "Міцніше тримайся за кермо, шофер".

Варто відзначити, що якщо фото Данилко виклав тільки зараз, то подіям в кадрі вже декілька років. Це кадр зі зйомок програми з Лолітою Мілявською.

Не так давно Лоліта зізналася, що після поїздки в Болгарію в неї "потрапило сім'я" і "проросло в мозку". Виконавиця зайшла в гості до дизайнера Ігорю Гуляєва і приміряла головний убір, який викликав дивну захоплену реакцію артистки. Сам же Гуляєв, відповів: "Не неси хр*нь. Жах".

Нагадаємо, Регіна Тодоренко представила шанувальникам уривок з інтерв'ю зі скандальною співачкою Лолітою Мілявською та зізналася, що дуже переживала.
Також, Лоліта Мілявська відчула на собі те, що переживає більшість пенсіонерів. Вона просить допомогти їй розрахуватися з комунальними боргами.