Скандальна співачка Лоліта Мілявська, яка родом з України, але зараз проживає в Росії завжди вміла дивувати публіку. Ось і нове відео на сторінці в соціальній мережі Instagram не обійшлося без яскравих фраз і дій.

Лоліта Мілявська, співачка
Лоліта Мілявська, співачка

Зірка примудрилася повеселити шанувальників на зйомках від MAC. Вона виклала відео в процесі того, як її готують до зйомок. А фразочки Лоли в процесі просто не змогли не викликати істерику у її фоловерів:
"Я буду зараз все краща і прекрасніша. Тому що наді мною працюють майстри компанії MAC. Тут навіть рушничок підписаний. Я зазвичай роблю макіяж просто на столику, дай Бог, щоб серветка була. А тут все так круто. Я навіть сиджу на стільці, який підписаний "MAC".

Мілявська спробувала зняти напис на камеру, але їй повідомили, що вона сидить на звичайному стільці, а зйомка вже буде відбуватися на табуреті з підписом.

"Виявляється, я на ньому не сиджу. Я на ньому буду зніматися. Тому що, це велика честь, щоб сісти сідницями на мак, в хорошому сенсі. Пересісти на мак, але я на ньому сиджу давно."
Далі майстер почав сипати співачці на голову пудру, яка надає миттєвий об'єм, що дуже зацікавило Лолу:
"А лупу вона не дає? Ось, тепер я знаю, що є пудра, яка додає об'єм".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У завершенні Мілявська пообіцяла показатись "при повному параді".

Шанувальники моментально відзначилися в коментарях з різними емоціями:
"Навіть Лоліта стала виглядати краще", "Якщо тут у Вас шкіра без тону, то я просто заздрю.", "Ви і без косметики милашка", "Лол, вчора ти була пекучою, давай повторимо?", "Дуже рада колаборації мас з Лолітою, гідна!"

Не так давно Лоліта зізналася, що після поїздки в Болгарію в неї "потрапило сім'я" і "проросло в мозку". Виконавиця зайшла в гості до дизайнера Ігорю Гуляєву і приміряла головний убір, який викликав дивну захоплену реакцію артистки. Сам же Гуляєв, відповів: "Не неси хр*нь. Жах".

Нагадаємо, Регіна Тодоренко представила шанувальникам уривок з інтерв'ю зі скандальною співачкою Лолітою Мілявською та зізналася, що дуже переживала.
Також, Лоліта Мілявська відчула на собі те, що переживає більшість пенсіонерів. Вона просить допомогти їй розрахуватися з комунальними боргами.