В телевізійному ефірі вже цього літа з'явиться другий сезон серіалу "Кріпостна". Гучна масштабна костюмована драма з'явиться на екранах СТБ вже 22 липня.

"яке життя влаштувала Катерині владна Лідія Шефер. Як зміниться Наталі Дорошенко в заміжжі з Григорієм Червинским. Нарешті розкриються подробиці неймовірну історію забороненого кохання Миколи Дорошенка і таємничою Олени. А також будні київського борделю, народне повстання, бали, весілля і всеперемагаюча любов - все це побачать глядачі у другому сезоні "Кріпак", - повідомляє прес-служба проекту.

У головних ролях: Катерина Ковальчук, Станіслав Боклан, Олексій Яровенко, Ксенія Мішина, Олеся Жураковська, Михайло Гаврилов, Ганна Сагайдачна, Ольга Сумська, Юлія Ауг, Марк Дробот, Сергій Озіряний, Наталка Денисенко, Тарас Цимбалюк, Слава Красовська, Ігор Гнездилов та ін

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім улюблених героїв на екрані з'являться нові персонажі, ролі яких виконають Максим Радугін, Фатіма Горбенко, Аліна Коваленко, Наталія Васько і не тільки.

Нагадаємо, Ковальчук розповіла про другому сезоні "Кріпак".

Як повідомляв Знай. ua, зірка “Кріпосної” повеселилася в Каннах.

Також Знай. ua писав, що чому в "Кріпак" герої розмовляють російською і яким буде другий сезон серіалу.