Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася спільним кадром з виконавцем Позитивом, позуючи перед виступом на проекті "Велике весілля". Так, артистка вийшла на сцену в абсолютно новому образі, примірявши коротку шкіряну куртку, чорний топ, штани в срібних паєтках, прозору спідню білизну і масивні прикраси.

"А це ми вчора на #большаясвадьба @rusradio_ua 😸", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Костюми просто космос 😻😻", "Вчора дуже класно виступили 🤩🤩 бери ці штани на сольні концерти ) 😅", "Костюм 🤩😍🔥", "космічні Костюми просто 😻😻", "Класні фотки", "Костюм кайф😍😍🔥", "Вчора був нереальний виступ😍😍😍", "господи, та ти з кожним днем все краще і молодше...❤️".

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.