Співачка Аліна Гросу за останні кілька років зробила величезний прорив в кар'єрі, причому зірка вирішила розвиватися одразу в двох професіях: співачки та актриси.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Навесні артистка випустила одразу три кліпи - трилогію "Дико любила Вову". Але найбільше ажіотажу викликала новина про майбутнє заміжжя співачки - цю радісну новину вона повідомила шанувальникам у соцмережі.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Про це Аліна Гросу розповіла у ексклюзивному інтерв'ю Знай.uа.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Співачка поділилася подробицями про майбутнє весілля та розсекретила нареченого, стосунки із яким довго не афішувала.

"Ми з Сашею давно разом. Більше 4-х років. Ми не робимо це заради штампу в паспорті. Рано чи пізно, але це повинно було трапитися. Ми відчули, що зараз відповідний час оформити наші відносини офіційно", - відзначила Гросу.

Аліна Гросу з актором познайомилася під час зйомок кліпу "Собака"
Аліна Гросу з актором познайомилася під час зйомок кліпу "Собака"

Однак у молодії пари не все завжди гладко - "бджілка" зізналася, що у стосунках є місце для ревнощів.

"Ревнощі присутні, іноді навіть скандалили через партнерів, які з'являлися в моїх кліпах. Траплялося, що навіть не спілкувалися, але з часом Саша звик. Він розуміє, що це необхідна частина моєї роботи".

Гросу прокоментувала також свою нашумілу трилогію "Дико любила Вову". Прем'єра збіглася з політичними змінами в Україні, тому багатьох цікавить, про якого Вову йдеться в пісні.

"Не можу сказати, що це просто збіг. Ми хайпанули, пісню багато проасоціювали з новим президентом України. З'явилися навіть вірусні ролики з Володимиром Зеленським та моєї композицією. Я завжди кажу так: це всього лише ім'я в даній композиції. У кожного є свій Вова, для якого він Бог. У когось тато, у когось чоловік або брат", - коментує співачка.

Аліна в образі черниці

"Трилогія, в першу чергу, була зроблена для того, щоб піднести мене новою. Відтепер, я виступаю під новим ім'ям GROSU, мій образ черниці наголошує на тому, що я стала трохи стриманішою у своїх нарядах і поведінці. Все-таки скоро стану заміжньої дівчиною", - резюмувала артистка.

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу з нареченим поділилися зворушливими фото з найромантичнішого міста.

Як повідомляв "Знай.uа", MONATIK показав Києву шоу світового рівня. На концерті був і Володимир Зеленський.

Також "Знай.uа" писав, що фітнес-тренер Марина Боржемська поділилася радісною новиною про зміни в особистому житті.