Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке порадувало її шанувальників. Радіють в основному російські любителі Лободи, адже вона похвалилася нагородою, яку отримала на церемонії російської премії "МузТВ".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії, яку опублікувала Лобода, вона позує з нагородою в руках. На церемонію зірка заявилася в дивному вбранні, яке ледь прикрило довгі ноги. Її волосся розпущене, а на обличчі щільний шар макіяжу з яскравою помадою на губах. У підписі до світлини Лобода подякувала своїх російських шанувальників, адже саме вони проголосували за неї в номінації "Кращий виконавець".

"Для мене велика честь і велика відповідальність третій рік поспіль ставати ВАШОЮ «Кращою виконавицею»! Я ішла до цього довго! І я знаю ціну кожній перемозі! Кажуть, у житті є тільки два найважливіших дні: день, коли ти з'явився на світ, і день, коли зрозумів, навіщо. Спасибі за вашу любов. Завжди ваша Lo @muztv", - написала Лобода.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.