Дочка скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла, впевнений користувач мережі і часто тішить шанувальників новими фотографіями і відео у соцмережі Instagram. Як відомо, нещодавно дівчина народила первістка, якого назвали Марком, а тепер, як видно на фото, повернулася в колишню форму і вже наповну красується в різних вбраннях, публікуючи фото в мережі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, цього разу на своїй сторінці в мережі Алла Добкіна показала нові фотографії, на яких постала в пляжному луці, а з підпису до цих знімків стає зрозуміло, що дівчина відпочиває на дорогому курорті в Туреччині. На фотографіях, які з'явилися в записі Алли, вона постала на огляд публіки в модному купальнику темного-синього кольору без бретелей, який підкреслив струнку фігуру дівчини і пишні форми.

У підписі до фото Добкіна написала: "Тут складно змусити себе вбиратися, крім як вбратися в купальник. Взагалі повний релакс, перший відпочинок, куди я не брала підбори і косметику. Я навіть волосся тут не сушу, рятують ввечері капелюхи. Написати вам моє враження про готель?".

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.