Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася яскравим спільним кадром з маленькою донькою Софією, якій 9 червня виповнилося 8 років. Так, зіркова мама трепетно привітала найріднішу дівчинку з днем народження, показавши одну з багатьох локацій свята, виконану в морському стилі.

"З Днем Народження, моя Люба Донечка. Моє Сонце! Моє Щастя! Це мій найулюбленіший день року! День Твого Народження! Люблю Тебе!", - зворушливо підписала Лорак. Фоловери і знамениті друзі не пройшли повз: "@anilorakздоров'я і щастя малятку", "Вітаю! Нехай завжди тільки радує!💐👏", "З днем Народження, крихітку!! Нехай збудуться всі її мрії!!! ❤️❤️❤️Спасибі за гарне свято!!! 😍🥳🍰💃🏻", "Які красуні!😍 Нехай цей день буде найкращим !❤️", "Яка вона вже велика😭😭 Здоров'я, щастя, любові Вам🙏🙏", "З днем народження маля ♥️ як невпинно лине час!🙏🏻 Нехай буде здоровою і такою же красивенькою!!!♥️".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.