Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Часто це спільні фото з зоряної дружиною. Так і цього разу Вова показав милий знімок, на якому позує разом з дружиною і їх друзями на прогулянці.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Схоже, парочка вийшла погуляти, як і багато закоханих, таким чином Вова показав Надю у звичайному житті. Для прогулянки співачка одягла широкі білі штани і яскраву салатову майку. На її ногах масивні білі кросівки, а через плече висить прозора сумка. Дантес теж вибрав для прогулянки з дружиною світле вбрання. Парочка відображена зі ще однією парою, мабуть, це друзі зірок.

У підписі до фотографії Володимир Дантес написав: "День був просто КАЙФ!!! Давно так неділю не проводили! @Nadyadorofeeva @dasha_katsurina @misha_katsurin". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Вови.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.