Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайною архівною фотосесією, позуючи в розкішному готельному номері. Так, артистка приміряла ніжне плаття з принтом нот від культового бренду Yves Saint Laurent, доповнивши образ лише бордовою помадою.

"#tinakarol #тинакароль
Ph #sebrandargent", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз: "плаття так підходить тобі😂", "як мені подобається ця серія фоток😻", "Ааааааа. Неймовірно красива💖💖", "Нереально крута і красива 💋", "Неймовірна краса 😍", "Неперевершена Тіна! Як завжди♥️", "Диво😍😍😍", "Містична така", "Нереально красива😍😍😍😍😍", "Гарне плаття!💛💛 Дуже🔝".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.