Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недавно знаменитість виставила серію ніжних літніх селфі без макіяжу, позуючи під спекотним сонечком. Так, Катя показала маленького сина Івана зі спини, а ще зізналася, що хоче встигнути зробити в улюблену пору року.

"Літо - це маленьке життя
123 дні
Хочу встигнути так багато, як мінімум - море, річка, озеро ) полуниці, черешні, кукурудза і кавун) велелсипедні прогулянки, вечірні посиденьки на вулиці і денне барбекю .... А які ваші плани? Що хочете встигнути?", - поділилася емоціями Осадча. Фолловери не пройшли повз: "😍😍😍😍😍дуже гарна", "Яка ви прекрасна і природна 😍 Приємно на вас дивитися 💋💋💋", "Катюша Ви така природня😘😘😘дуже гарна", "Ви така красуня, Катю! 💖", "Красуня)))", "Дуже щиро😍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.