У другій половині 90-х на екрани вийшов комедійний сітком "Друзі". З перших серій він назавжди завоював любов телеглядачів. Особливо їм сподобалася мила і чарівна Рейчел Грін, яку зіграла Дженніфер Еністон. Її манеру говорити і одягатися одразу ж стали копіювати молоді дівчати, а каскадна стрижка увійшла в моду на найближче десятиліття. Навколо ходили суцільні копії Рейчел Грін з "Друзів", поки Еністон купалася в променях слави. Про це передає Clutch.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виглядала Дженніфер Еністон раніше:

Білявка Дженніфер Еністон протягом декількох років очолювала рейтинги найсексуальніших і найкрасивіших знаменитостей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У період показу "Друзів" до неї залицявся сам Бред Пітт і навіть зробив їй пропозицію. Пара одружилася у липні 2000 року в Малібу.

Як виглядає Дженніфер Еністон зараз:

Після того, як завершилися зйомки серіалу "Друзі", в Дженніфер Еністон було два розлучення, кілька бурхливих романів і ще десяток найуспішніших картин. Тепер же кар'єра колись популярної актриси пішла на спад. Вона рідше з'являється в кіно і тим більше, на глянцевих розворотах.

А днями 50-річна Еністон була помічена на мексиканському пляжі Кабо-Сан-Лукас. Зірка шокувала фанатів своєю появою у купальнику. Вона серйозно погладшала, чим викликала ажіотаж навколо своєї персони.

Нагадаємо, у Меган Маркл з'явилася голлівудська суперниця.

Раніше Знай.uа повідомляв, колишся Бреда Пітта красуня Дженніфер Еністон потрапила у авіакатастрофу.

Також Знай.uа писав, Дженніфер Еністон приголомшила новиною про продовження культових "Друзів".