Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала цікаве фото, а в підписі до нього влаштувала розіграш продуктів, які збирається роздати випадковими людям.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"ДАРУЮ свою ексклюзивну коробку від @yandex.chef. Пам'ятаєте, я розповідала, що разом з Яндекс.Шеф я запустила власне меню? У набір входять всі необхідні продукти і рецепти для приготування трьох моїх улюблених страв: соковитий стейк, тигрові креветки і теплий салат з індичкою! Моя родина каже, що це не тільки смачно, але ще й чудово виглядає. Гортайте вліво і дивіться самі! Хочете спробувати? Тоді спеціально для вас я РОЗІГРУЮ 10 коробок. Але, на жаль, брати участь можуть тільки жителі Москви і Санкт-Петербурга!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Умови найпростіші:
• Підпишіться на @yandex.chef
• Поставте лайк цьому посту
• Відзначте в коментарях 3-х друзів

Чим більше коментарів, тим більше шансів виграти, але друзі повинні бути різними і справжніми. Ми будемо перевіряти! У понеділок ввечері (1 липня) після 18:00 дивіться сторіс @yandex.chef. Ми підіб'ємо підсумки і випадковим чином виберемо 10 щасливчиків, які отримають ексклюзивні коробочки. Не пропустіть! Ваш профіль повинен бути відкритий в момент проведення підсумків. Доставка призів БЕЗКОШТОВНО. А якщо вам так не терпиться спробувати, то швидше переходьте на сторінку @yandex.chef і дивіться меню в шапці профілю. Знижка всім, хто ще не пробував".

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.