Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з клієнтами в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нові фото, які викликали багато обговорень в соцмережі.

Читайте Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Леся Никитюк
Леся Никитюк

На фотографіях Леся позує в спокусливому образі біля трьох різних автомобілів, а в підписі до знімків просить шанувальників допомогти їй вибрати пододящую. Для походу в автосалон Никитюк одягла сексуальну коротеньку сукню сріблястого кольору, яка оголила стрункі ніжки, пружне декольте і частину плаского живота.

У підписі до фото вона зазначила: "Всіх давно мучить питання! Хто ще з зірок шоу-бізнесу піде у політику... І на що пересяде Леді Ле?! Як думаєте, яка тачка мені підходить? Голосуємо в коментарях: 1. Ford Mustang. 2. Bentley (запам'ятати, як пишеться). 3. Mercedes-Benz SL500.".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Лесі:

"Там даху немає, голову надує", "Алло, Галя, я в маршрутці, який мерседес?", "Підходить все, крім цієї моторошної сукні! Відстій", "Треба брати все!", "Однозначно жовта. Така ж гаряча, як і ти", " 3 буде просто як сектор приз на барабані!", "Будь справжнім патріотом, підтримай вітчизняного виробника!".

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.