Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, на якому позує у неймовірно красивому і ніжному образі. На знімку можна побачити, як Аліна прогулюється вулицями Венеції разом з новоспеченим чоловіком Олександром. Саме в Італії відбулося весілля співачки, а тепер, мабуть, вони там проводять медовий місяць. На знімку Сашко обійняв дружину і ніжно цілує в щічку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У підписі до фото Аліна написала: "Ще трошки романтики і жаркого венеціанського сонечка". Шанувальники не залишилися байдужими, і почали активно обговорювати нову публікацію зірки і вітати її з весіллям.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.