Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася досить відвертим фото зі зйомок проекту Х-Фактор на СТБ, виставивши напоказ розкішні груди. Так, артистка запропонувала шанувальникам порівняти, хто ж гарніше, виклавши ідентичний кадр зіркової колеги і подруги Насті Каменських.

"Ну пропоную конкурс, хто красивіше?😂😂😂😂 #хфактор #xfactor #nk#оляполякова давай ! Давай!!!😂", - забавно підписала Полякова. Фолловери взялися коментувати: "@polyakovamusic Ви прекрасні обидві ❤️😍 ❤️😍", "Клас! Обидві красиві🤗", "Вінник", "нерозумно Порівнювати))) дві абсолютно різні і кожна по своєму прекрасна!!!", "Настя, тому що вона не пропонує конкурси на кращу. Всі люди прекрасні по своєму ✨", "День і ніч не можна порівнювати))❤️❤️❤️❤️", "Важко порівнювати, адже ви зовсім різні. У кожної є своя родзинка і шарм.".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.