Стало відомо, що нещодавно популярний виконавець з Туреччини Таркан переніс складну операцію на щитовидній залозі. Про це пишуть західні ЗМІ.

Повідомляється, що під час операції 46-річному співакові видалили запалені лімфовузли, які заважали виконавцю співати.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами професора Мета Дюрена, який оперував артиста, Таркан нерідко скаржився на проблеми з голосом і загальне погіршення самопочуття. Коли біль став нестерпним, він звернувся до лікарів. Після цього співака екстрено госпіталізували для операції та подальшого обстеження.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сам Таркан поки не прокоментував результати операції. Представники турецького співака запевнили, що на концертний графік це ніяк не вплине і у вересні Таркан повністю відновиться.

Нагадаємо, дочка Полякової терміново звернулася до українців з карети швидкої допомоги.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анджеліна Джолі дуже сильно схудла і фанати всерйоз почали переживати про стан здоров'я свого кумира.

Також портал Знай.uа писав, що актрису Ірину Сенотову госпіталізували до лікарні з гострою пневмонією та асцитом.