Незабаром стартує прем'єра популярного телешоу "Танці з зірками". Варто зазначити, що шанувальників передачі вельми здивувала заява учасників першого сезону нових "Танців": Дмитра Комарова та його партнерки Олександри Кучеренко, які підтвердили, що у них стосунки і вже встигли таємно одружитися.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Виявилося, що ведучі — не єдина пара, яких танці зблизили ще більше і надихнули на створення сім'ї. Відомо, що перевірку своїх почуттів також пройшли хореографи і танцюристи другого сезону Дмитро Жук і Яна Цибульська. Чи буде цей тандем продовжувати радувати шанувальників "Танців з зірками" своїми постановками в новому сезоні, телеглядачі дізнаються дуже скоро.

Павло Вишняков і Юлія Сахневич

Після закінчення другого сезону одружитися також встиг відомий танцюрист і хореограф Женя Кот, який у різний час був партнером Наді Дорофєєвої та Michelle Andrade. Після проекту він зважився на рішучий крок і розписався зі своєю коханою, чемпіонкою України з художньої гімнастики і танців на пілоні, Наталією Татарінцев.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Сергій і Сніжана Бабині

Всім улюблену пару Павла Вишнякова і Юлію Сахневич шанувальники також запідозрили у романтичних почуттях. Про це не раз говорили під час ефірів і самі учасники. А ось по праву чутливою парою можна вважати сім'ю Бабкіних. Глядачі з особливою увагою і завмиранням спостерігали за номерами Сергія та Сніжани. Композиції виходили настільки проникливими, що їх кохання малюваллося у кожному русі. Творці шоу обіцяють, що третій сезон оновлених "Танців з зірками" буде сповнений новими яскравими емоціями та інтригами, які точно сподобаються телеглядачам.

Руслан Сенічкін та Яна Цибульська

Незабаром стануть відомі імена танцюристів та їх зіркових партнерів. Хто з популярних артистів візьме участь у шоу поки тримається в строгому секреті. Продюсери проекту інтригують неймовірним кастингом зірок, а також новими суддями.

Дмитро Жук

Нагадаємо, Нікітюк переплюнула легендарну картину Леонардо да Вінчі: Мона Леся.

Як повідомляв Знай.uа Нікітюк в одному лише халатику приїхала на весілля в Італію: ось це ніжки, богиня.

Знай.uа писав, Аніта Луценко розповіла все про їжу на ніч: "Проблеми зі здоров'ям і зайва вага".