Чернігівський театр тіней VERBA Shadow блискуче виступив в ефірі американського шоу талантів America's Got Talent. Українці показали постановку, створену за допомогою 3D технологій та візуальних спецеффектів.

Колектив VERBA зміг по-справжньому вразити суддів номером, присвяченим коханню, війні та надії. Завдяки новим технологіям звичний "плоский" театр тіней перетворився на насичене дійство, де актори виступають як на екрані, так і перед аудиторією.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Колектив VERBA Shadow почав свою діяльність у 2010 році. Артисти стали відомими в Україні завдяки участі у популярному проекті "Україна має талант". Після цього талановиті актори гастролювали по всьому світу і давали концерти у Європі, Америці та Азії.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, у американської хіп-хоп-виконавиці Карді Бі порвався костюм під час виступу на фестивалі Bonnaroo Arts And Music Festival у Теннессі, США.

Раніше Знай.ua повідомляв, незабаром на каналі "1+1" стартує новий сезон популярного розважального проекту "Танці з зірками".

Також Знай.ua писав, 13-річна Марія Гнатик з синдромом Дауна отримала перемогу на міжнародному конкурсі краси Top Model Interbriliant World Spring 2019