Найпопулярніша українська рок-група O. Torvald, яка нещодавно презентувала спільний кліп з Бумбокс, випустила свій третій відеокліп після річної паузи. Називається нова робота "Десь не тут" і присвячується всім, хто хоче у відпустку, але не має можливості подорожувати.

Відповідний відеоролик з новою піснею був опублікований на YouTube-каналі групи O. Torvald 4 липня.

Женя Галич та О.Torvald, представники України на Євробаченні 2017
Женя Галич та О.Torvald, представники України на Євробаченні 2017

В описі відео музиканти закликають завершити всі свої справи і відправиться в подорож по Україні.

У новому кліпі можна побачити, як маленька дівчинка разом зі своїм батьком подорожує на машині по всій Україні. Так вона дорослішає і пізнає світ.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше ми писали, що фронтмен української рок-групи O. Torvald Женя Галич шокував фанатів сумною новиною. У своєму Facebook артист зізнався – у його родині сталася трагедія-помер батько. Саме він так багато чому навчив музиканта, поклав у його виховання душу, але вік узяв своє.

Нагадаємо, що музиканти групи Massive Attack прогулялися Києвом. Як повідомляв "Знай.uа", стали відомі справжні плани Вакарчука на Україну. Також "Знай.uа" писав померла легенда українського шоу-бізнесу.

Також ми писали - Група O. TORVALD презентувала відразу два кліпи, в яких розповідає одну історію: болю, відчаю, пошуків, а потім – возз'єднання і надії. Як хлопці знову зібралися і що робили весь рік.