У середу, 3 липня в Італії відбулося довгоочікуване весілля Регіни Тодоренко і Влада Топалова. Популярна телеведуча так довго готувалася до дня Х, що не змогла контролювати свої емоції.

Кумедне відео "психозу" за кілька годин до початку урочистої церемонії Регіна опублікувала в своєму Instagram.

І хоча фотографій з урочистості зірка не публікувала, все ж вирішила порадувати фоловерів забавним роликом. На відео знаменитість відображена у весільній сукні і в дуже хвилюючому стані.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

"На цьому відео відображені всі стадії дебілізму, які відчуває жінка, будучи нареченою, готуючись до свята! Буквально за пару годин до церемонії починається психоз і цілковите розщеплення особистості (привіт, Біллі Мілліган): все валиться з рук, хочеться плакати і сміятися одночасно, хочеться пити і випивати, в якийсь момент все дратує, і ось ти закриваєшся у вбиральні одна, дивишся на себе в дзеркало і думаєш: "Йомайо, я – наречена" і холодний піт на лобі проступає) Незрозуміло тільки , від чого така реакція". Регіна Тодоренко

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі за допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.