Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася розкішним кадром з фотосесії, рекламуючи популярний ювелірний дім. Так, артистка приміряла чорне оксамитове плаття з глибоким декольте, а чуттєвий образ доповнила яскраво-червоною помадою і акуратними прикрасами.

"#tinakarol wearing @kojewelry_ukraine
#тинакароль
Ph @pavelorlov", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери ж почали критикувати Тіну, адже вона ніколи не виставляє фото з життя: "Мені здається,що з помадою трохи переборщила,так як помітно,що не рівно...", "Не гарне фото вийшло", "Боже невже нас чекає живий профіль , а не ці фотосесії дурні", "А що з волоссям?таке жовте😶", "Чому сумні очі? 🙏💔", "А можна тобі помаду підправити?🤩🤪", "Губи як у Соні Плакидюк.навіщо?", "А чо з кольором волосся?😟".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.