Українська співачка Катерина Бужинська провела в Болгарії конкурс української пісні. Участь у ньому взяли діти з України, Болгарії та інших європейських країн.

Читай Знай. uaв оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Фестиваль української пісні імені Катерини Бужинської жінка проводить вже 4 рік. Так вона популяризує українську пісню і з допомогою мистецтва створює позитивний імідж рідній Україні. Вона продовжує закохувати в українську мову все більше європейців.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Міжнародний конкурс "Україна - це ми" проходив у болгарському місті Ахелой і був організований співачкою Катериною Бужинською, а також її бізнес-партнером Тетяною Гусейновой - Президентом туристичного агентства "Еліта-тур". Артистка вважає, що діти - це наше майбутнє, тому кожному з нас потрібно робити внесок у культуру і прищеплювати дітям правильні цінності, в тому числі і завдяки пісням.

"Мене неймовірно вразив виступ дівчинки з України, яка була схожа на ангела і співала про Бога, у своїй пісні вона дякувала батькам, Всевишньому за все, що має. Пісня називалася "Алілуя"", - зізнається Бужинська.

Перше місце дісталося дівочому дуету Шевченко Єві і Маху Марту. Друге ж місце змогла отримати 7-річна Алексєєва Вероніка.

Після того, як відбулося нагородження переможців, Катерина Бужинська дала сольний концерт на цій же сцені. Крім цього, на наступний день після конкурсу співачка провела майстер-клас для підлітків, на якому розповіла, як потрібно виховувати в собі жіночі якості, як берегти себе, як вести себе в період першої закоханості.

Також Катерина в місті Ахелой встигла зробити красиву фотосесію біля моря в купальнику українського бренду.

Нагадаємо, Бужинська розповіла, як знущалися над її дітьми.

Як повідомляв Знай. ua, Бужинська розповіла про складний вибор в житті.

Також Знай. ua писав, що солісти групи Rumbero’s розповіли, чого не вистачає українкам.