Відома співачка Надія Мейхер нещодавно вирішила спробувати себе в новому амплуа - актриси комедійного серіалу.

Про свою нову роль, серіальний "роман" з Юрієм Горбуновим у "Великих Вуйках" і захоплення балетом зірка розповіла у студії "Сніданку з 1+1".

"Великі Вуйки" - це спін-офф серіалу "Останній москаль", в якому глядач побачить вже відомих героїв - гуцулів з села "Великі Вуйки". У серіалі Надії дісталася роль нової коханої головного героя - вуйка Івана Петрука, якого грає Юрій Горбунов.

На питання, чи не ревнує Катя Осадча - дружина Юрія Горбунова їх "солодку парочку", Надія заінтригувала: "Я вам скажу, що вона не просто нас не ревнує, вона навіть нас благословила! Але подробиці дізнаються глядачі вже в серіалі "Великі Вуйки".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Мейхер зазначила, що на знімальному майданчику актори багато жартують, сміються і часто імпровізують.

"Це моя не перша роль у кіно, але перша роль комедійна. У мене до цього більшість картин були драматичні, а в комедії є своя специфіка. Але я жінка з фантазією, тому в кадрі намагаюся імпровізувати і додавати щось від себе". Надія Мейхер

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.