Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала цікаве фото, яким продемонструвала свій медовий місяць після розкішного весілля з Топаловим. А у підписі до світлини нагадала, що вона все ще працює і почала продавати речі своєї творчої майстерні.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Не пройшло й пів літа, як нарешті вийшла нова колекція моєї творчої майстерні @generationtr! Дівчата, заходьте до нас за сукнями і костюмами, щоб бути найкрасивішими! Хлопці, у вас є шанс порадувати своїх дівчат. Кількість моделей обмежена, тому поспішайте. Чекаю на ваші відгуки від приємних покупок. Спасибі нашому дизайнеру, @nika_medisan, за створення приголомшливих образів", - написала Тодоренко.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Шанувальники не однозначно сприйняли таку публікацію зірки. Одні вітають Регіну з весіллям, інші здивовані тим, що навіть на відпочинку зірка продовжує працювати, а треті в шоці від того, що Тодоренко і Топалов вирішили відсвяткувати весілля вже після народження дитини.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.