Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила невеликий уривок з ранкового тренування, роблячи комплекс Сурія. Так, артистка розповіла, чим корисна така розтяжка, а ще порадувала тим, що виконати вправи зовсім нескладно.

"У будь-якій незрозумілої ситуації - роби комплекс Сурія 🙌🏻 сьогодні просто після 40 хв пробіжки захотілося потягнутися! Не потрібно вигадувати нічого! Все просто!
Кожна поза при розтяжці - показує нам де скуто. А де скуто, там не може бути красиво і гармонійно і зручно ;) Завжди при погляді на скутих бабусь думаю про те, ех, їм би сурію! Робите вранці Сурію хоч кружечок?", - поцікавилася Луценко. Фолловери почали відповідати: "Класний комплекс! Весь час плутаюся в диханні😁", "12 кіл,або для зняття всього,в тому числі,дурниць з голови - 24🙈", "А Можна повільніше?))😂😂", "так!!! коли починаю робити регулярно 6 кіл на кожну.ногу, через тиждень - ефект як від масажу 🤗".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.