Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська відрізняється оригінальністю своїх постів і підписами до них, часто це смішні фото, а ще частіше відверті, але з веселим підписом. Але цього разу все інакше.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На своїй сторінці в соцмережі Слава опублікувала фрагменти нової пісні, в якій співає про кохання. А у підписі до публікації Камінська написала про своє "До і Після". "У кожного своє ДО і ПІСЛЯ. ДО – це енергія, сила і бажання реалізовувати і ідеалізувати, а ПІСЛЯ завжди залишається історія, яку ми створюємо, і яка створює нас. Моє ПІСЛЯ стало сенсом мого життя, якого не було! Моє ПІСЛЯ подарувало мені абсолютну любов і можливість чути найзаповітніше слово «Мама»! Моє ДО подарувало мені надію, силу і можливість реалізовувати своє призначення", - написала Камінська.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.