Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська відрізняється оригінальністю своїх постів і підписами до них, часто це смішні фото, а ще частіше відверті, але з веселими підписами. Так і в цей раз Слава вирішила показати спокусливе фото у стильному образі, який обрала для візиту на бал модного журналу Viva.

На своїй сторінці в Instagram зоряна красуня опублікувала нове стильне фото в сексуально-елегантному образі. Для виходу у світ Слава наділа модний чорний брючний костюм, який складається з вузьких штанів і піджака з атласним коміром, під який вона одягла вузьку білу блузку на гудзиках. Свій образ Камінська доповнила чорними човниками на шпильці з гострими носами і сумочкою, яку повісила на плече. Волосся Слави завите в красивій укладці, а на її обличчі яскравий вечірній макіяж.

У підписі до фотографії Слава Камінська написала: "Сезон світських виходів оголошую відкритим" Я і Бал #viva". Фанати зірки в захваті від цього спокусливого фото, і засипають артистку компліментами в коментарях. Багато захоплюються фігурою Камінської, адже вона мати двох дітей, хоча деякі також не виключають, що над тілом Слави попрацював її чоловік пластичний хірург Едгар Камінський.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Шикарний образ, навіть нема до чого причепитися", "Дуже красива", "Обожнюю вашу іронію, і образи як завжди вогонь!", "Ну що сказати, ну що сказати? Влаштовані так люди, а Славка, краща за всіх", "Вам дуже личить такий образ", "Шикарна", "Елегантно, вам пасує", "Дуже красива!", "Туфлі неймовірні", "Добре хоч не казкове Балі", "Як Вам добре з такою укладкою", "Дуже класно виглядаєте", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.