У четвер, 23 травня, відбулося весілля найяскравішої пари українського шоу-бізнесу – Потапа і Насті Каменських. Шанувальники давно приписували знаменитостям роман, і ось, нарешті, їх підозри підтвердилися, і зоряний дует зіграв пишне весілля. І Потап, і Настя після весілля публікували безліч фото зі свята, а потім ще й з медового місяця. Але, схоже, пристрасті трохи вщухли, і молодята повернулися до звичайного життя, і відповідні фото тепер публікують в соцмережах.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зараз молодята вирушили на фестиваль "Жара", який проходить у Баку. Звідти Олексій вирішив похвалитися новим незвичайним луком, в якому він нагадує голлівудського красеня Джейсона Стетхема. На ньому бежевий светр і брутальна темна кепка, а в руці він тримає коричневу куртку. Швидше за все саме ця кепка робить Потапа так схожим на відомого актора.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.