Як було відомо, за гучними розбірками між екс-подружжям Джонні Деппом і Ембер Херд спостерігає весь Голлівуд. Варто зазначити, що місцевий суд навіть зобов'язав актрису виплатити колишньому чоловікові 50 мільйонів доларів моральної компенсації. На доказ цього Джонні продемонстрував в суді фото наслідків нападу його дружини, які були зроблені ще чотири роки тому.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

До того ж, на даних фото можна помітити травмованого Джонні Деппа. Він лежить на лікарняних ношах з перев'язаним пальцем, а на обличчі у нього є опік. Як повідомляє зарубіжне видання Entertainment Tonight, актор заявив, що його колишня дружина в 2015-му році під час бійки "загасила сигарету" на його щоці і кинула в нього пляшку, яка поранила палець.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До всього іншого, актор відкрито зізнався, що Ембер почала бійку через розбіжності щодо шлюбного контракту. Адвокат екс-дружини, у свою чергу, заявив, що звинувачення абсурдні, а "фотографія не відповідає дійсності".

"Це твердження абсурдне, образливе і категорично не відповідає дійсності. Ця фотографія нічого не доводить – крім того факту, що Джонні Депп відчайдушно намагається відкинути будь-яке дивне твердження, щоб відвернути увагу від його фізичного і психологічного насильства над Ембер Херд", – сказав захисник Херд.

Нагадаємо, що російська танцівниця не винесла роман з Джонні Деппом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лора Дивенер заступилася за актора Джонні Деппа.

Також портал Знай.ua писав, що колишня Джонні Деппа несподівано заспівала про гарячі поцілунки в Києві.