Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертими зйомками, позуючи в майстерні з гіпсовими скульптурами. Так, артистка приміряла пікантний шовковий корсет тілесного кольору і тейпи на колінах, засвітивши масивні груди в глибокому декольте.

"Wild soul by @anka_fateeva ", - лаконічно підписала Астаф'єва. Фолловери залишилися в захваті: "Прекрасна 😍", "Кайф! Даша найкрасивіша дівчина України, за версією мене) ❤️", "Красуня 🖤 обожнюю!", "Дааааш💔", "
Яка ж ви гарна! Естетичне задоволення🌹", "Обожнюю Вас ❤️", "Яка розкіш 🤩💜", "Моніка Белуччі 👍🔥🔥🔥", "Дуже красива🔥", "Тейпи на ногах звичайно фото змінюють але взагалі шикарна робота. Дар'я як завжди чудова".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграли головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийшла на екрани 14 лютого.