Родстенники покійної російської співачки Жанни Фріске виплатили "Русфонду" 21,6 млн рублів (близько 8,5 млн гривень) боргу. Як повідомляють місцеві ЗМІ, благодійний фонд подав у суд на батьків Фріске і її чоловіка Дмитро Шепелєва з вимогою повернути кошти, зібрані глядачами "Першого каналу" на лікування співачки.

За даними компанії, родичі артистки після її смерті відмовилися давати документи, що підтверджують напрям пожертвувань на оплату медичних послуг.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"2 серпня на рахунок "Русфонда" надійшло 13 653 214 рублів – залишок боргу спадкоємців Жанни Фріске. Ці гроші були стягнуті приставами за судовим рішенням 2017 року: спадкоємці співачки зобов'язані були повернути до фонду залишок грошей, зібраних на її лікування і не витрачені за призначенням. Крім того, з спадкоємців стягнуто та повернуто Русфонду 60 тисяч рублів у вигляді компенсації сплаченого фондом державного мита", – йдеться у повідомленні.

У фонді стверджують, що отримані кошти будуть спрямовані на допомогти дітям, які страждають онкологічними захворюваннями.

Нагадаємо, мати Жанни Фріске пошкодувала нову пасію Шепелєва.

Як повідомляв портал Знай.uа, подруга розповіла про останні дні Фріске, Шепелєв мовчав до останнього.

Також портал Знай.ua писав, Шепелєв готується стати батьком вдруге.