Відома голлівудська актриса українського походження Мілла Йовович буквально шокувала Instagram радісною новиною, виставивши незвичайне селфі в дзеркалі. Знаменитість позувала з чорній відвертій сукні, виставивши напоказ кругленький вагітний живіт. Так, 43-річна артистка повідомила, що чекає на третю дитину, і це буде дівчинка. Варто відзначити, що Мілла і її третій чоловік, режисер Пол Андерсон, виховують двох дочок - 11-річну Єву Габо і 4-річну Дашіел Іден, а ще два роки тому вона пережила екстрений аборт на п'ятому місяці вагітності.

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Знову постукали. Після того, як я дізналася, що була вагітна 13 тижнів тому, у мене виникла суміш почуттів - від повної радості до жаху. Через мій вік і втрату останньої вагітності я не хотіла занадто швидко прив'язуватися до цієї потенційної дитини. Це було явно не весело, і останні кілька місяців моя сім'я і я жили на шпильках і голках, чекаючи, коли з'являться різні результати тестів, і проводячи більшу частину нашого часу в кабінетах лікарів. Слава Богу, все добре і ми дізналися, що нас благословили ще однією дівчинкою! У будь-якому випадку, бажаю мені і моїй дитині удачі! Я посилаю вам багато любові і буду тримати вас в курсі моїх успіхів! Xoxo m❤️", - поділилася радістю Йовович.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.