Відома українська травесті-діва Монро активний користувач соцмереж, вона часто ділиться фотографіями, новинами і навіть порадами зі своїми шанувальниками в Instagram. А в цей раз Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала у соцмережі цікаві фото, а в підписі до них написала довгий відвертий пост.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На першому фото можна побачити саму Монро в стильному образі. Треба сказати, що ця діва таки вміє справляти враження своїм бездоганним смаком і харизмою. На знімку вона з'явилася в сірій кофті з яскравим тюрбаном на голові. При цьому на її шиї висять навушники, а на кофті – темні окуляри. Половину лиця Монро прикрила величезною білою квіткою. Якщо погортати далі, то можна побачити інші плівкові фото, про які травесті-діва розповідає у своєму пості.

Нагадаємо, невгамовна Монро вставила свої п'ять копійок у скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Також портал "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.