Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним відео, в якому заінтригувала зйомками в повнометражній кінокартині. Так, артистка вирішила поки не розкривати всі карти, а лише зізналася, що фільм буде про ненависть, а її партнером стане дуже відомий артист. Варто відзначити, що раніше Оля зіграла одну з головних ролей в еротичних комедіях "Свінгери" і "Свінгери 2".

"Днями Держкіно виділив додаткову фінансову допомогу проектам. І я з величезним задоволенням і натхненням хочу вам оголосити, що кінопроект, в якому я буду грати головну жіночу роль і вперше в житті виступлю в ролі продюсера, отримав додаткову державну фінансову підтримку. Разом з компанією KINOROB ми запускаємо найочікуванішу кінокомедію 2020 року. І, звичайно ж, вона про шалену… ні, не любов – ненависть. Моїм партнером буде мега популярний артист. Хто це? Пропоную вам написати в коментарях під моїм постом 👇🏻", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери ж почали вгадувати головного героя, перераховуючи українських і зарубіжних знаменитостей.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.